03 mars 2009

Hockeykval är krångligt.

Nu har det klarnat för en annan hur det blir med kvalet till GSK.s serie. Vi satt här hemma i helgen och försökte tyda swehockeys upplägg av kvalserien. Vi fick det till att det skulle vara sex lag och tio matcher. Även geografisk indelning. Nu blev det som så att Boro-Vetlanda försvann mot E serien och att det är fem lag i varje kvalserie. Serierna drar igång 8/3 och har onsdagar fredagar och söndagar som speldagar.

Helsingborg, Ulricehamn, Mörrum, Halmstad, Jonstorp gör upp i den ena och Munkfors, Grums, Sunne, Boro-Vetlanda och Arvika i den andra.

Känns som att inte hockeyresandet är riktigt över än.

*

Hamnade på Toms Oik blogg för ett par dagar sedan. Fyllkajan M(a)c(allan)Leod spelar nu i Rocky Mountain Rage Colorado. Bra! Då vet vi var du är. Sen att det kanske inte finns utlämningsavtal med landet i fråga. Men i alla fall. Luktar skit värre.

*

GSK kollen kollar Växjö mot Troja nu. Idag är det än värre med "kändisar" Växjö har fyllt på med Sebastian Magnusson på bänken idag. Sen är Åhsberg, Gurra, Erik, Ranta, Karlsson, Johansson och Sandahl med i matchen. Sandahl spelar dessutom. Det ser för övrigt väldigt bra ut för Växjö när detta skrivs.

Over and out!

Inga kommentarer: