10 mars 2009

Träningsmatchen avklarad.

GSK blå - GSK vit slutade 10-4 till slut. GSK blå bestod till största delen av GSK spelare medans vita laget var till största delen tryoutspelare. En salig blandning spelare. Säffle, Åmål, Härryda, Dalen, Nittorp, Rögle j20, Troja j20, Växjö j20 och en från X7.

De spelare jag lade märke till var Pyry Salmela från Säffle HC. En finne som kom till dem under säsong från finsk tredjeliga. På 12 matcher i Säffle gjorde han 12+9. Rätt okej! En rätt stabil rightare som jag tror gjorde två av målen för blåa GSK ikväll.

Robin Hedström var en annan. En 89.a från Växjö j20. Har spelat både i j20 och j18 och dessutom i Nässjö. En stabil rightare detta med. Snittade cirka en poäng i j20 och gjorde 3+2 på 11 matcher i Nässjö.

Niklas Norberg en back från Åmål och Viktor Stråle från Rögle j20 gjorde inte bort sig heller.

Sen att Mattias Pettersson är med i en sådan här match igen ser jag bara som att han gör det för att få fullataliga femmor. Kontraktet borde ligga vid pennan redan tycker man. Han, Kölle och Tobbe spelade ihop. En rätt bra trio.

Lite prisutdelningar avverkades innan matchen ikväll. Martin Spångberg fick A-lagets vandringspris. Och årets bäste junior blev Daniel Hallberg. Bara att gratulera.

En annan som fick pris var bloggredaktören själv. Hade rätt 50/50 lott ikväll.

Skulle tro att det var cirka 150 personer på plats i rinken ikväll och en lite trevlig tillställning blev det. Matchen började lite väl tamt men ifrån andra togs det i lite mer. Fråga Jacobsen från Härryda. Han fick smaka Matti open ice hit. Pling plong på den!

Kul att komma till rinken en gång till innan propparna skruvas väck. Alla man stötte på verkade lika nöjda som en annan. Så lite nytta gjorde matchen ändå.

*

Kvalserien till elitserien är nu fulltalig. Det blev Växjö som knep sista platsen efter att ha besegrat Almtuna i en avgörande match i Lakerdome med 3-1. Riktigt kul det med. Bara att se sig om efter biljetter nu då.

*

Ny tränare klar för Borås HC. Jens Gustavsson. Känns namnet igen? Jo! Det var tränaren som var klar för GSK ett väldigt litet tag innan jobbet som j20 tränare för Frölunda dök upp och som han nappade på i stället tills nu.

God natt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för stödet i år det är riktigt kul o se er i varenda hall vi spelar i. Det gör att det blir roligare att spela. Fortsätt blogga nu så man har något att läsa närmaste månaderna.:-)
//Hellman

# 72 Mårten sa...

Varsegod! Ni är värda allt stöd ni kan få. Och för oss gamlingar på läktaren så vad vore vintern utan lite GSK dramatik.