24 mars 2009

Kvalseriekväll.

Leksand berör som vanligt. Everysport klappade ihop fullständigt då lite väl många valde att följa matchen mot Västerås samtidigt på sidan i fråga. Jag var en av dem. Men löste problemet i och med att jag hittade en annan livebloggare på plats. Swehockey är inte dumt heller. Matchen slutade med Leksandsvinst i alla fall. 4-2. Fint att få vinna igen.

Följde Ssk-Rbk via tv samtidigt. En lyckominut i tredje räddade Rögle som vann med 4-2 de med och har sånär ES kontraktet i handen nu efter halva serien.

Växjö som storvann mot AIK med 7-3 hugger på tredjeplatsen rejält. Fyra poäng upp. Ssk skall till Ängelholm i nästa match så efter den kan Lakejerna vara endast en poäng ifrån bara. Pressen ökar på Ssk. Kul värre var att Gurra och "Pelicanen" Josefsson gjorde två mål var ikväll i Växjötröjan.

*

I kvalserien till allsvenskan så är det halvtid med. Örebro toppar men Huddinge, Nybro och Tingsryd har slagläge de med om den enda platsen.

Har inte megakoll på Nybrotruppen direkt men en målskytt dök upp i swehockeyfönstret. Vad säger ni om namnet? Kevin Hecquefeuille. Trodde polska speedwayförare tog priset att stava men detta namnet...!?!?! Tungvrickning.

God natt!

Inga kommentarer: