21 mars 2009

Vid datorn.....igen. Hej, hej!

Det har varit gott med lite skrivvila men får väl försöka komma in i det igen. Efter denna skithockeyvecka så har det inte funnits något att plita ner heller för den delen. Blev rådepp hela torsdagen. Tur då man följer GSK regelbundet så man är van vid att ta spö ett par matcher i rad men att en säsong kan ta slut på endast tre matcher är väl något av ett rekord det. För att nå elitserien nu för LIF blir inte lätt alltså. Men vi är där vi är och kan således inte förlora något. Full fart framåt! Eller förresten? Var det inte det mot AIK med fem forwards i pp? Har aldrig tidigare sett det tametusan.

Idag har man varit flitig värre. Liiite skogsarbete först följt av en rejält lååång fikapaus i det mer än goa vädret vid ladugårdsväggen. Hem för att städa hela lägenheten. Inte kul men ett måste. Trappen är min denna månad med så den fick sig en puts med. Sedan ner i garaget för som ni ser till höger på bilden. Tystare däck på. Upp i lägenheten igen och fixa garderobströskeln som flippat ur.

Rätt gött nu när allt är tipptopp.

Kvalserien till GSK.s serie har halvtid nu. För Halmstad ser det riktigt bra ut. Sen är den totalöppen för resterande lag utom Hhc som är lite avhängda.

I kvalserien till E serien så har våra forna allsvenska kollegor Sunne skaffat sig pole position plus att Boro-Vetlanda har slagläge och är nära div 1 nu.

Robinson på min tv nu!

Höres.

Inga kommentarer: