01 mars 2009

Mycke kval i hockey.

Rögle, Södertälje, Leksand, Aik, Västerås. Det fattas ett lag tills kvalserien är komplett på lag. Troja och Växjö gör upp i en batalj och Almtuna och Mora i en annan. Växjö vann sin idag och känns någorlunda säkra för avancemang till playoff två. Mora däremot tog spö i Uppsala i förlängning. Nu vänder den serien åt Morahållet. Tror de tar Almtuna till sist. Men men...vem vet? Får jag tippa så är det Mora som fyller ut sista Kvalserieplatsen till sist.

GSK kollen kollade ikväll Smålandsslaget. Gurra avgjorde med sitt 5-6 mål i första förlängningsperioden. Ett distinkt avslut i friläge. Övrigt. Ranta, Björn Karlsson, Pelicanen, Åhsberg hos Lakejerna och Alexander Johansson och Sandahl i Troja spelade alla frekvent utom Sandahl. Han hade å andra sidan räddat 5-5 pucken som inte Sandström gjorde......oj, oj, oj!

Nittorp föll tungt i förkvalserien mot Jonstorp hemma. 3-4. Deras säsong är nu över. Men lite kul att Jonstorp blev kvalserieklara. Nu har man chans att knäcka Hhc en gång för alla. Ett Hhc som på ett kuppartat sätt snodde alla Jifspelare och trodde man skulle upp i Allsvenskan och ha Jif i tvåan. Fatta att kulturen sitter i väggarna i Jonstorpsladan och inte i Olympiarinken.

Hhc, Uif, Mörrum, Halmstad, Boro-Vetlanda, Jif är alla klara för kvalserien mot div 1 kontrakt.

All for now!

Inga kommentarer: