28 mars 2009

Pausinlägg.

Ja jag passar på att skriva lite i pausen mellan Pittsburgh och Rangers. (2-2 efter första) Matinématch går ju inte att missa. Och även igår var det Rangers på tv. Då mot Atlanta. två gånger samma helg. Inte illa!

*

Hockeysverige har fått ett nytt div 1 lag. Halmstad Hockey klarade av bedriften att avancera. Det bästa med det är väl att man sparar ett par mil mot om Helsingborg skulle klarat sig. Kriget om den enda kvarvarande platsen i denna kvalserie fortsätter ett tag till.

*

Efter att ha fått lite gjort på förmiddagen så hamnade jag vid finsk slutspelshockey. Det var Sirviös gamla arbetsgivare KalPa mot JYP. 1-4 slutade det. JYP drog ifrån tidigt och det blev ingen höjdarmatch tack vare det. Att spelare vandrar mellan länderna hit och dit fick man bekräftat. Man kände igen ett antal av isens aktörer. Kan ju bero på att man är lite skadad med förstås.... Eller? Nä!

*

Emilo Salinas fortsätter i GSK. Bra! En spelare som skall åka och åka och åka och bidra med energi. Grabben har känsla med. Att han bara gjorde ett mål förra säsongen är i detta fallet detsamma som om han snittat en poäng per match. Hans mål i Helsingborg gjorde så att vi säkrade kontraktet. Ingen annan gjorde det så det var riktigt stort.

*
Nähä! Nu är Rangers igång igen. Orr och Godard rök ihop i en ordentlig fight så.... Inte missa!

Go RANGERS Go!!

Inga kommentarer: