27 maj 2007

Helgen i avgaser.

Dags att blogga lite igen efter närmast total datorvila sista tiden. Efter att ha firat morsdag, varit och gått runt vattendammarna vid reningsverket i Gislaved, fikat på verandan vid godset, gått och spanat in skotaren i skogen, så kör jag nu någon maskin med tvätt och ser på etappen i girot på tv. Då är det bloggläge minst sagt. Var lite sugen på det nu.

Dagarna har bara flytt iväg och i torsdags så bland annat så gjorde Ruud comeback. Så vi hamnade på vallen som vanligt. 1023 pers i publiken. 400 var nog bara nyfikna på Ruud. Men fick se en kanonmatch i speedway med. Full spänning till efter paus. Precis som det skall vara. Ruud avgjorde i nomineringen med en heatvinst. 53-43 slutade det.



Fredagen sedan blev det full fart hela dagen. Jobba. Handla. Åka till Reftele för att sluta upp med hockeygänget. Rally stod på kvällsmenyn. Färden gick mot Ljungby och två specialsträckor. Ungefär vad man hinner med på en kväll. Riktigt nice att packa fikakorgen för att inta vägkanten i skogen. Showen som "jägarn" och co bjuder på sedan är ännu mera nice.
Lördag och mer rally. Sträckan jag valde denna dag gick förbi min kära systers familjs hemvist. Här blev det show minsann. Bilderna under Ruud så ser ni hur häcken i parken såg ut efteråt. Dikeskanterna kantades av bilskrot och ja. Fler fick problem i svängen vid parken. Rally är rally och det gäller att vara på rätt ställe där det händer. Och ja...jag missade häckengrejen i parken.
Killen som rattade lite fel där körde igenom häcken, fortsatte på gräset 50 m, ut på grusgången och ut genom huvudentren till gården. Det var tur att ingen stod bakom bara. Ungar sprang runt och lekte i parken så snackisen efter det var ju given.
Riccardo Ricco vann etappen som hann bli klar under tiden jag plitar nu om någon nu undrar. "il killer" Di luca leder fortsatt totalt. Ett kul giro i år får jag säga. Cyklisterna är nu inne i den del av tävlingen som har banprofiler som ett nytt sågblad. Får väl återkomma med lite mer senare och lite dopingtankar kan ju komma med då också.

Inga kommentarer: