07 maj 2007

Belåtna.

Ja det var New-York publiken ändå igår. Jag med för den delen. Smörgåstårta på 10 års kalas smakade inte fel. Väl hemma väntade godbiten från Garden på tv. Som vanligt värsta showen. Buffalo segrade. Hjälpte inte med två Nylandermål. 4-2 i serien till slut.

Kul var att efter matchen stannar hela hallen kvar och hyllar Rangers. Det hade aldrig hänt för ett par år sedan med den kräsenheten de besitter. Ett enkelt grepp som det börjades med var att efter varje match samlas alla spelare i mittcirkeln och höjer klubborna samtidigt.

Vad jag vet är de ensamma om det i NHL. Alla andra bara åker ut direkt. Och sedan får tre matchens stjärnor åka ut och visa sig. Rangers blev ett lag efter lönetaks regeln. Alla kämpar satan nu. Och att då samlas i mitten och som Henke åka ett varv och heja lite har gjort att de fått med sig hela Garden på sin sida.

För min del blir det att föjla Buffalo - Ottawa nu. Det har ej visats mycke Ottawa så det skall bli riktigt kul att följa den serien. De ser som Buffalo också ruggigt starka ut. 4-1 i sin serie mot New-Jersey är repekt.

*

Vilken GSK spelare som förlängt kan jag nästan gissa. Men den andra som skrivit på är en gåta. "ung och utvecklingsbar"......mmmm??? Jävligt kul att gå ut och hålla oss på halster i alla fall. Spännande som tusan. Och att sedan inte VN får något först är ju bara för bra av GSK. HE HE!!!

3 kommentarer:

Tommy sa...

Vn hade väl ändå bara skrivit 2 rader. Bättre att våra gratistidningar får ta hand om det. Dom har iallafall färgkamera :-)

Anonym sa...

Man gör vad man kan för att ge lite spänning.

# 72 Mårten sa...

Tommy

Färgkamera har VN också. I alla fall till div 2 matcherna.