01 februari 2007

Om om fanns.

Om...dessa bågar hade funkat under matchen och inte bara på uppvärmningen så hade det slutat lyckligare. Matchen i Sunnerbohov igår var väl igenteligen helt okay förutom resultatet då. Troja såg ut att ha en dag på jobbet bara men med lite om? så jäklar. Vi skapad mycke igen men pucken vill bara inte in ju.

Första tio var vi utskopat minst sagt. Men farligt blev det aldrig förrens deras första pp. Mål direkt. Sedan jämnar vi ut och tar över tycker jag. Erik har ett skott som Sandström är på och det faller sig inte bättre än att pucken flyger upp i en båge över han och tar i stolpen....Röta!!

I andra målar de tidigt. Ett motlägg som hamnar på läppen på trojanen var på han sätter friläget. Vi kommer igen och tar över igen. Två öppna mål missas och Smulter missar öppen kasse med en halvmeter....Lite oskickligt av oss och en hel del röta igen!!

Om...vi nu satt en av dessa så hade Troja fått darren var så säkra. De var nonchiga och inte alls bra i egen zon. De skapar inte mer än vad vi gjorde på hela matchen. Men om är ju om och nu blev det inte så.

Om...Troja hade haft sin enkrona mot Tingsryd och inte mot GSK så hade de klämt in mer stålar. 2400 tycker jag var dåligt i Ljungby. Själv kom jag vid 18.30 tiden och jag frågade mig själv i bilen om det var hockey för parkeringen var näst intill tom. Lite tamt med kringarrangemang. Endast Björnligan som åkte runt ett par varv på isen.

En tröja som Johan Andersson i Timrå signerat var det enda lockbetet till att ta upp plånboken. De har ju Weinhandl i NHL??? Lite tamt Troja.

Om...denna grabb vågade sig in på rinken? Jo efter en lång övertalning så gled han in och hann med ett varv. Man vet ju aldrig. Daniel Håkansson vågade heller kanske inte in på isen de första gångerna.

Om...vi spöar Olofström i morgon kan det bli lika roligt som när vi spelade bort Oskarshamn från superallsvenskan 99-00. Minsann våran tur att ta dem. Tycker att de har haft en hel del flax mot oss i tidigare matcher. Man längtar redan till Fredagskvällen.

Inga kommentarer: