04 februari 2007

Hockeyhelg

Det blev en riktig hockeyhelg det här. Match varje dag. Inlägget nedan ser ni ju. Och det ni inte ser får ni läsa här. "Elvakaffet" brukar ju bli av i Gislerinken på lördagar om det är j20 och så fick det bli. Kalvarna spelade si så där och det var tur att Lidas gjorde sitt bästa med tre mål i sista så vi kund få 5-2 till sist. Riktigt snygga mål mä.

Och resan idag fick vi ihop under kaffet också. Underskattat det där med kaffestund. Skulle chefen inse bara!?! Jo.. Rutinerna för bloggarn kan ni ju söndagsmatchdagar. Så de avklarades först. Väl framme efter god middag på Carlssons så blev det fornminnesrundtur i Kristianstad. Vi börjar med andra fornminnet för dagen och det blev ishallen. 52 mille av komunen gör nog susen här. Res sällskapet fick ta en kringelikrokväg för att komma in. Bajamaja utanför och ingen cafedel i hallen. Men synd att klaga. Bara att gilla läget för det kommer att bli bra. Jag lovar. Såg ritningarna. Se mer bilder på KIK.s hemsida. Klicka på "nya arenan".Matchen var helt okay genomförd av GSK. Som tidigare mot topplagen var vi tillbakapressade första tio. Men efter en utvisning med oss kom vi in i matchen. Och jobbade sedan som tusan men pucken studsar helt enkelt inte GSK.s väg. Ben hit och skriskor dit. "Hellabäck" mä!!!

Takala gjorde han något då undrar ni kanske? Trött fet och 34 säger jag då!! Hade ass i pp till deras 1-1 mål. Hade bara Lundahl gått på så hade det aldrig hänt. Klubbtekniken sitter kvar men orken och viljan??? Han lirade ok i första som sagt. Mer än lovligt tamt i andra. Var efter han satt på bänken i tredje. Rasse tunnlade han en gång och sen kommer jag ej ihåg vem som gjorde det än tydligare en andra gång.

Men att KIK är ett topplag syns ikväll. Spelar kasst men nibblar dit två pp mål och det räcker. GSK var värda minst en poäng. Men vi tackar Pantern ikväll. Tackar Tony för en bonuspoäng till. Vi drog en ramsa för Pantern mä. Fornminne nr ett var Sveriges lägsta landmärke -2.41 meter under havsytan. Vill man komma lägre skall man bege sig till Applarinken för ett "hockeybesök".

Och bloggarn på bilden tagen av Rotsnubblarn kan nog här och nu lova ett besök på "Keb" när GSK går upp i Allsvenskan igen.

Roligast på hemvägen ikväll var väl det att "Henrik Larsson är fortfrande på plan". Inte en gång utan tre. Humor radiosporten. Ressällskapet greppar nog denna raden. Eller????

Hockeyhelgen således till ända och lite vila från hockeyn i veckan skall göra mig gött. Så är man nog riktigt på hugget till pajasserien som vad jag förstått börjar om en vecka.

Inga kommentarer: