18 februari 2007

Inte idag

Nej..Som sagt ibland går det bara inte. Meningen med dagen var att vi skulle komma iväg i tid och sluta upp med Panterfansen och äta en bit innan match. Vad händer!! Buss blev det som ni ser under här. Och efter diverse föraktiviteter så trodde jag i alla fall att vi skulle komma iväg.

Nä då. En resa norrut blev det först. Matrealarna hade glömt klubborna!!!!!!!Hockey utan klubbor!!! Ja det blev bara att åka och hämta. Annars blir det ju ingen match ju. Ett hockeylag är beroende av supportrarna (på mer än ett sätt) och vi är beroende av laget.Men Roger och Mikael. Klubborna!?!?!

Och för den delen så fick vi ju lift av lagets buss en gång så en tjänst mot en annan. Så skall det väl vara. Och lägg märke till att ja...hur får man upp låset???

Väl framme så möts vi av två minst sagt lättade matrealare, Babbis och en Björn. Sedan bär det av mot Fregatten. Lite synd här att vi blev försenade bara. För ett gott Pantergäng hade slutit upp. En del ur sällskapet hann äta men vi andra tog en snabbskål med Malmögrabbarna innan det bar av till Kirsebergs ishall.

Bloggaren själv i mitten och Tony till höger. Tyvärr snappade jag ej upp namnet på grabben till vänster. (sorry) Så här skall det gå till innan de flesta matcher. Trevligt försnack mat dricka. Inte som Pantrarna nyss fick erfara. Hot och hat. Vi har dåliga omen från säsongen mä. Inte bra. Men en anledning god som någon att plita en rad om detta här. Att det går om man vill bara. Sammsas alltså!!!!! ( Fasen Tony...vann inte vi klackmatchen ändå)

Matchen då? Ja som skrivet innan så fortsätter det här. Inget går för grabbarna ikväll. Vi är inte ett dugg sämmre än Pantern ikväll. 1-6 speglar inte matchen tycker jag. Okay 1-6 är ju utskopning men vi vinner skotten. De sätter chanserna. Även de som inte finns. Utvisningar som Jocke, Ludde, Robban tar går ej att ta. Burra är för bra för det. De nibblar dit powerplayen. Inte vi ikväll.

Sen att vi har fem backar som det stuvas med en del under resans gång. Bebbens fundering håller ju mer jag tänker på den. Marko. Varför inte sätta Johan G på backen. Då hade vi haft tre par som fått jobba ifred. Johan var inte bra ikväll frammåt ändå. Ja Ja. Kors i taket. Detta är första resan som man känner att. Fan inget händer. Förra säsongen så var praktiskt taget alla bortamatcher som denna. För lätta misstag och lättja. Så ett fall frammåt är det i alla fall till sist.

Rubriken på stycket fick bli "inte idag" och Kaj ville inte prata idag. En tupplur fick det bli i stället.

En i alla fall rolig resa blev det. Och när vi skall ut på bortamatch denna säsong så vet et katten var mer som kan hända. Busshaveri, storm, snöoväder, glömda klubbor. Fantasin får bara jobba vidare så får vi se.

Inga kommentarer: