20 februari 2007

I morgon så

Var ute ikväll och rastade mina appostlar en smula. Gick rundan innom samhället och kom därför förbi Domarvallens grusplan. 3-4 minusgrader snålblåst och snö. Då märks det att hockeyn snart är slut. Full försäsongsträning på fotbollsnissarna. Inte utan jag tänkte lite på att hoppas grabben till vänster på bilden får spela mä när all tid som läggs ner nu i kylan. Men men sådan är ju lagidrotten. Alla platsar ju inte.

*

I morgon så blir vi klara i kavaj. Sticker ut hakan och skriver det. Tufft va!! Litar på Pantrarna. Och HHC att det blir definitivt klart i morgon med nytt div 1 kontrakt till oss. Blir till att vara swehockeysupporter i morgon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Men Mårten har du börjat att följa träningar av andra sporter?? Man använder alltså sina fötter istället för en klubba...skumt

# 72 Mårten sa...

Ja som du ser på bilden så höll jag ett jäkla avstånd. Det var en lädergrej det sparkades på. Såg ingen trissa någonstans...skumt var namnet.

Anonym sa...

En lädergrej säger du. Såg en dokumentär ifrån ett land som hette England där de använder en lädergrej för att leka. Tacka vet jag en klubba och en trissa.