11 februari 2007

Heinz

Tillbaka till ketchup grejen. Heinz i laxburen. Ja han heter Heinz som ketchupen. Och som han spelade i enkronan hemma så fortsatte han ikväll med. Tog allt i första. Men sen kom ketchupgrejen. Han släppte in allt i andra. Gsk gick upp till 3-0 och det såg säkert ut.

Men vid 1-3 så händer något. Mörrum får ett friläge och det veter sig inte bättre än att killen snubblar. Och man blir ju inte annat än full i skratt. MEN!!!!! Domarn blåser!!! GSK.arn är minst en meter ifrån killen och åker ut. Det blir ett palaver utan dess like.

Jag och mina polare på läktaren skriker och gormar som f.. utan resultat. Men blåst är ju blåst. Bara att inse. Skönt att det inte blev "domar jävel" och sånt. Det blev faktist "Domarn klapp klapp klapp". Och han insåg själv att han missat för en flirt upp till oss blev det.

Men tänk om det blivit mål?? Och skulle det inte varit straff om Laxen som han nu var sopren?? Helt galet över hela linjen. (den blå laxen snubblade över??) Tillbaka på haveriplatsen idag. P fickan i Ryd. Grabbarna kollar efter hjullagerdelar. HE HE. Idag höll det hela vägen.

Som ni ser så var det EN bil idag. Visserligen fullastad. MEN VAR FAN ÄR GISLAVED.......PINSAMT!!!!! En enda Gislavedsbo är med idag. Grabbarna i laget är värda ett bättre stöd från Gislaved. Väl framme kommer ett GSK fans till och ansluter sig till oss. Han var från Refteles omnejd. Say no more!!!!

Kan ju upplysa datorGSKarna att det nu är fortsättningsserien för nedflyttning. Det är nu det gäller.

Annars efter all galla så var det en jommlans kul resa idag. Efter alla innan aktiviteter i fina vädret kom vi iväg tidigt. Så en pizza på Mörrums pizzeria fick det bli i lugn och ro innan matchen. Bra och spännande match av Grabbarna. Och fina vänstersvängar av Kaj på hemvägen.
--> LUDDE SPELADE INTE ETT BYTE MEN ÄR KUNG ÄNDÅ!! <---

Inga kommentarer: