27 februari 2007

Klubbtänk

Under en av resorna i vinter disskuterades det om det här med att arrangera enkronorsmatcher. Det snackades lite till och från om x7 skulle ha sin i kvalet. Det har väl ingen missat att det blev så också.

Sedan har vi Kristianstad som hade sin i första hemmamatchen i Allettan. (1258 pers) Och om jag inte minns helt fel så hade de en mot GSK i serien med. (1020 pers) Helsingborg hade sin i klubbmästerskapet i fortsättningsserien. (1073 pers) Varför skriver jag detta då?

Jag tycker att som förening så varför har man evenemanget i kval och playoff matcher? Måste ju ur ren ekonomisk vinning vara bättre att "festa" till det i serielunken. I playoff och kval kommer det ju mer folk än vanligt ändå. Med andra ord läge att ta betalt. Det bästa för x7 vore väl att ha den i en av de sista omgångarna för att få upp tempen inför stundande playoff och sedan hoppas på en och annan åskådare extra. (synd att de inte missade skiten..HE HE)

Hos KIK är det ju rent kasst med 1258 pers på den andra enkronan med tanke på att det var dax för kvalserie uppåt till Allsvenskan. Men att inte få 1700 som hallen tar kan ju bero på att de bjuder för ofta på entren. Kapasiteten kan också sänkts på grund av ombyggnaden.

HHC i sin tur vill bara vara säkra på att vinna. Men så blev det ju bara Olympiarinken halvfull med. 2250 pers får de ta in. Tingsryd, Troja, Pantern, Mörrum ja. Alla hade lockat fler i serien.

*

GSK skall till Tyringe i morgon. Jag skall inte dit. Kommer inte att följa matchen via swehockey. Skall läsa tidningen på Torsdag. Om vi är med. Det stog ju inget inför matchen idag. Inte vad jag såg i alla fall. Är nog lite lack än trots allt.

Av Jonstorp!?!?!......NÄÄÄÄÄÄ!!!!!

Inga kommentarer: