28 juni 2009

Nu blir det vinst - får vi hoppas.

Nu har det varit för mycke skandal och katastrof hit och dit här på bloggen. Även Nickis uteslutningar är ju mer som en följetong i var och vartannat inlägg. Sitter och väntar på speedwaylagen så vi får nog förhoppningsvis prata Nicki om ett tag igen men nu i lite mera positiv anda får man hoppas.

*

Erik Hjalmarsson såg jag vara ute på elitprospect i veckan. Verkar som om han inte spelar vidare i Coventry Blaze nästa säsong. Han har rätt bra record nuförtiden. En poäng i snitt per match kan man säga. Hände något med den produktionen andra säsongen i Nybro då det lossnade rejält. Även tiden på utvisningsbänken ökade till lite väl mycke tid där, så och i norge och danmark. I sistnämda så spelade han bara 12 matcher men satt 127 minuter på botbänken. Det lutsiga är att han i england fortsatte att göra poäng men satt bara 21 minuter på 27 matcher i en liga där det slåss värre i. Följde han via lite klipp under säsongen på deras hemsida och det slogs som bara den. Men kråksången i det hela är väl hur domarna ser på saken i de olika länderna.

*

Pling plong! Så kom då laget.

Nicki
Watt
Ruud
Holder
Swidde
Zibi
Andersson
Göthberg

Nu skall vi då inte sura ner oss mer i skandal och katastrof trots att Lejonen inte vunnit sedan 19/5 hemma mot Smederna. Nu blir det åka av och seger tror redaktören. Fröjden har ett jämnare lag denna gång. Får bara hoppas att Holder klarar åka. Men han körde i lördags och blev trea och gick vidare i GP kvalet i Kroatien. I samma kval blev Swidde tvåa och även han således vidare. Värre var det för Ruud som slutade trettonde man. Även Bridger hamnade en bit ner i fältet.

Men börjar vela lite nu för Lejonförarna möter Davidsson, Balinski, Lindbäck, Kosiecha, Dubrucki, Sundström, Chrzanowski och hemmasonen Berntzon. Ryssjäv... kom således inte. Tur det för vid ett vagt tillfälle i helgen lovade jag massa dumma saker om han visade sig på ovalen.

Nä... Lejonen vinner trots att Nicki kommer uteslutas ett heat. (nu kom ju ämnet på tal igen) Reservmatchen ser jämnare ut och i deras lag tar bara Lindbäck och Davidsson poäng. 4-8 poäng skall Lejonen ro hem det hela med.

Så kan det bli och den som lever får se.

cześć

Inga kommentarer: