16 juni 2009

Det blev tufft.

Spö igen. 54-42 denna gång mot Västervikarna. Inget att säga om. De var bättre.

Lejonlaget såg ut som skrivet förutom att Holder fortfarande inte var kurant. Det blev att köra R/R för han och det blev nog inte sämre än om han själv varit på plats och kört. Enda haken är att det blir lite stressigt i depån när en del skall köra i stort sett varannat heat. David och Knickidickdansken bränner av sju heat var. David gör vad han skall och samlar ihop 11 p medans Nicki - bara - tar 13 p. Lite lite tycker jag. David hade fler trepoängare än dansken kan tilläggas. Men skall man försvara Nicki så med bägge händerna sargade och stympad ändalykt så var det han gjorde inte helt pjåkigt.

Swiddes aura bleknade med den feta nollan.

Lewis Bridger då? Kul att testa han men med facit i hand kan man ju alltid klaga. Ett exraheat och bara 4 p på reservplats är inte godkänt hur lite han än kört på banan innan. Men sen är det ju märkligt. Det är som att försöka spela hockey utan klubbor. Här var det strul med cyklar för Lewis. Han körde inte på sina egna. Skall han nu köra kan man ju ordna till så att förutsättningarna är lite bättre när man skall köra sin första tävling på svensk mark. Nu har man i alla fall testat detta laget utan Klingan och får utvärdera det.

GSK......går det att spela utan klubbor?

Lejonen ligger sexa i tabellen med fem inkörda poäng medans jumbon Vargarna har tre poäng men en match mindre körd. Fyran Piraterna i sin tur har sex poäng så det är tätt värre efter dem i tabellen.

God natt.

Inga kommentarer: