21 juni 2009

Spelschemat.....äntligen.

Så dök äntligen spelschemat upp i cyberrymden och man kan efter ett par månaders GSK-vila se fram emot nya resor och drabbningar. Skrolla ner på sidan så i högerspalten finner ni schemat. Olofström borta i första omgången och ju längre ner man tittar så är det inga lätta matcher i denna serie. Men i det stora hela så tycker jag att utifrån vi gamlingars syn som - åker - skall det ses som ett i det närmaste perfekt schema. Korta resor på onsdagar och alla jobbiga på söndagar.

25 av 27 matcher vore inte helt omöjligt att besöka utan att förta sig nämnvärt. Kör på ända till omgång sex. Första Mörrum borta. Jössa får besök mot slutet när det är på en söndag. Lika så står vi nog över klorhallen i omgång elva. Sen är det bara en "man får väl offra sig lite" match. Det är omgång arton. Pantern borta en onsdag. Men spelar GSK på Isstadion den dagen kan det vara kul att uppleva det.

Men innan jag skriver för mycke hur bra det är kanske man skall kolla in omgång tjugoett och tjugotvå. Khk borta fredag och Nybro borta på söndagen. Uppåt hundra mil den helgen bara. Luktar utemat och snabbskitmat hela resan lång.....

Go GSK Go!!! - länge sedan man skrev det. Så det kommer en gång till.

Go GSK Go!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Under veckan kommer ett uppdaterat spelschema. GSK har bytt ett flertal onsdagar emot fredagar och 4 söndagar (2hemma och 2 borta) emot lördags matcher.

GO GSK

Anonym sa...

Angående KHK och Nybro finns ett billigt och flott boende på gångavstånd från ishallen i Karlskrona i Sleep inns lokaler. 99 kr för att sova i säng på logement och 49 kr för frukost är ju tillochmed billigare än hemma. Kanske läge för en weekendresa. //Rotsnubblarn. Tack för senast förresten det var ju trevligt även om kråkslottet var lite rörigt men sillen var kanon.

# 72 Mårten sa...

Rotsnubblarn.

En annan bloggare sa samma sak. Kanske bättre att stanna kvar och spara ungefär 40 mil den helgen.

Får säga detsamma att sillen var kanon. Den rann ner fint..=)

*

Du förste skribent.

Lite ändringar får man räkna med och förövrigt låter det ju trevligt med lite fredagsmatcher.

Halmstad kan tro då...

Någon lördag spelade vi ju på under allsvenska tiden och missminner jag mig inte så var det inte helt lyckat då. Men skulle matcherna börja 19.00 så kanske det kunde locka en och annan till Gislerinken innan parkbesöket.

Anders Friborg sa...

Match 10 är fel. Den spelas dagen innan på lördagen den 17/10 kl.15.00 i Gislerinken!

# 72 Mårten sa...

Friborg.

Ändrat.