23 juni 2009

Katastrof.

Större katastrofer än kvällens har skett.

56-40 till Vargarna! Smaka på den. Kan skriva så mycke i alla fall att bloggredaktören är en aning besviken på Lejonen nu.

Det blev en jobbig kväll framför tvburken. Inte mycke gick rätt för Lejonförarna. Alla får underkänt utom Swidde som skrapade ihop 11 p på sin erkänt svåra fjärde plats i laguppställningen. Adams stannar likaså han på 11 p men jag begär mer där. Nicki körde även han 11 p men det med extra heat. Absolut inte godkänt. Han blir märkligt bortdömd för tredje gången i lejonvästen denna säsong av domarna. Men på de fem heat han fick vara med skall han komma upp i 13-14 p.

Nicki och domarna var det ja. Helt otroligt att Nicki blev utesluten ikväll. Skornicki körde på danskes bakhjul och flög själv upp i skyn och lika fort i backen igen. Rena rama katastrofbedömningen av domarn där. Man kan bara inte lastas för vad som händer bakom en. Matchen var körd när det hände men det får bara inte hända att sådana domslut får gå igenom.

Kan bli jobbigt att ta bonuspoängen efter det här.

Lejonen stannar skört kvar på sin sjätteplats i tabellen på 5 p. Samma poäng som jumbon Rospiggarna har förövrigt. Det är jämt så det förslår och en seger ikväll hade varit go att haft för fyran Indianerna har 8 p.

Rospiggarna och "våran" Ulamek. Han körde sin andra match där nu och höll sitt snitt på 11 inkörda poäng. Ja du Fröjd.....vi fattar ingenting och katastrof var namnet.

Piraterna hemma på tisdag. Känns inte direkt just nu så inspirerande.

Hmm.... God Natt!

6 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Skriv på för "supporterspelaren" nu Mårten!!!

# 72 Mårten sa...

Lugn och fin nu Friborg.

Mitt namn dyker upp. Var så säker.

Anders Friborg sa...

Även match 5 är fel. Ska vara GSK-Nybro lördag den 3/10 kl.15.00

GSK har velat testa om lördagar är bättre än söndagar för matcher.

Kanske är det så, vi får se.

Har du anmält dig till "supporterspelaren" än?

# 72 Mårten sa...

Kanske hög tid att uppdatera GSK-hockey.com med årets schema Anders. Och för den delen även att det börjar närma sig BBQ nu!!

Anders Friborg sa...

Det är Kalle på Toxic som uppdaterar spelschemat. Jag ska försöka få det fixat i veckan.

Det är inte riktigt BBQ läge ännu trots att ett tungt namn föll på plats igår!

Anonym sa...

TRODDE DET VAR ETT SPEEDWAY-INLÄGG SOM BEHANDLADES. Vill ni diskutera privata hockeyproblem så slå varandra en signal istället för att vi speedwayfolk ska behöva läsa ointressanta inlägg. Handlar blogginlägget om hockey så är det hockey som behandlas får man anta...och då kan de ishockeyintresserade läsa de inläggen. Eller?

/Smolanenkisvki