27 juni 2009

SKANDAL!!

Speedwaydomare borde ha lika rena glasögon som Nicki har.

Ett minst sagt händelserikt speedway GP kördes i Cardiff ikväll. Råfight mellan "George" Scott och ryssemil, kanonspeedway med Lindgren som fin fin tvåa efter Crumpen och en domarskandal i klass med jag vet inte vad. IGEN!!

Domare Frank Ziegler ställer sig till årets övriga domare och dömer ut Lejondansken efter otroligt konstiga premisser. Man kan väl inte direkt klaga på Zieglers insats fram till semin men väl där puffar Bomber Harris till Hans Andersen så denne går i gruset. Ut men Harris. Omstart och en exakt likadan situation uppstår där Hans puffar till Nicki som går i gruset. Vad händer då? Jo Domar Frank plockar nu skandalöst ut Nicki!! Helt ofattbart.

Nu har det hänt tre/fyra gånger i Lejonen och två gånger i GP bara denna säsong att han bedöms hur konstigt som helst. Hade jag varit i Knickidickens kläder ikväll hade jag suttit kvar på banan tills någon hade burit ut en som protest. Hela stadion och tvvärlden såg vad som hände utom domarkåren som gjorde fel igen. Speedwayeliten som bestämmer måste ta tag i det som sker helt enkelt. Det börjar bli minst sagt pinsamt nu.

Synes i bloggen i möran läsare.

Inga kommentarer: