21 juni 2009

Bortamatch mot Vargarna.

Lejonlaget som skall göra det på tisdag är...

Nicki
Zibi
Ruud
Swidde
Adams
Andersson
Kling

Ingen Lewis Bridger. Han var ju bra på små banor och kunde dessutom köra på sargen om så behövdes enligt Fröjden. Med tanke på att banan i Norrköping endast mäter 279 meter så är det konstigt att han inte får chansen igen. Men med Adams och Nicki i samma lag så är det inte att tänka på bara.

Många i detta Lejonlag har massor att bevisa och nu är det upp till bevis mot tabelljumbon att plocka fram allt man har. Annars gapar förmodligen vallarna tomma nästkommande tisdag i Gislaved med Lejonen under strecket.

Vargarna ställer upp med Miedzinski, Screen, Nicholls, Skornicki, Shields, Nilsson och Woffinden. Ingalunda ett skitlag. Woffinden vann jvm semin i helgen och övrigt idel bra speedwayåkare som dessutom huserar på en av de märkligaste banor jag varit på.

Detta kan bli en jobbig tisdagskväll framför tv apparaten. Kling, Andersson får det grymt jobbigt och med tanke på att Adams och Nicki börjar bli köåkare nuförtiden så har jag inga stora tankar inför tisdagen. Men hoppas kan man ju alltid och inga mer skador bara.

Nu blir det inga mer inlägg idag.

Morsning!

Inga kommentarer: