02 juni 2009

Lite tid över.

Innan man rullar iväg mot Målilla och G&B Arena så ett par rader här blir det då. Måste ju tänka på er lite som läser. Molnen hopar sig runt om här i samhället nu och jag ger mig fanken på att det blir en åskasmäll snart. Men som skrivet så rullar vi iväg. Vi skall ta oss en matbit på hotellet i Målilla innan och där brukar det smälla och regna av bara tusan innan speedwaytävlingar. Peppar, peppar så har det aldrig blivit inställt trots allt.

R/R för Pedersen ikväll blev det. Bara för de andra att gasa desto hårdare.

Den där Adamsvärvningen ställer till en massa. Nu lämnar Ulle skutan. Lite bittert eftersom han var först ut att skriva på när det skulle värvas ES lag. Han har kommit och gjort sitt för det mesta och bidragit rejält till SM-guldet. Skall man ställa över förare som vi gjort denna säsong så blir det bara gnäll. Det kunde minsann Fröjden kunnat räkna ut.

*

Har kollat Stanley Cup finalserien. I HD!! Fy fasen vilken bild alltså. Det brukar vara grynigt och dant när sändningarna har kommit över. Men nu! Oj, oj, oj! Detroit har kopplat greppet efter ha segrat i sina två första hemmamatcher. Nu inatt så vänder serien till stålstaden Pittsburgh. Då kommer det att bli värre för Detroitsvenskarna.

Nu räcker inte tiden till mer skrivande.

Lev väl och FORZA...FORZA LEJONEN!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas ni får en bra resa och att det inte åskar, själv ska jag kolla på Canal + ikväll och följa Lejonen på nätet.
MrBrynäs