01 juli 2009

Det blev seger.

Redaktören & Nicki. Många får dödsångest av närheten till Nicki men det visade sig vara lugnt.

61-35 dammar Lejonen Piraterna av banan med och var bara en punktering från bonuspoängen. Godkända 3022 hade sökt sig till arenan och till sist var vädergudarna med oss.

Led lite med Lejonen på eftermiddagen då det utlovade regnet kom. Länge sedan man hade hemmamatch och när det väl var dags igen så skall det regna efter den fina period som varit. Att det var lokalt regn fattade vi på vägen dit då det varierade väldeliga och när vi kom fram regnade det en del tills kvarten innan start. Gudarna var med oss och regnandet var slut för dagen för att sedan bli en riktigt go kväll på vallen.

Hela Lejonlaget plockar jämnt med poäng och någon fara för segern i matchen är det aldrig någon gång efter första heatet. Räcker att skriva att man förlorar endast två heat under matchen. Det säger allt hur bra koll man hade.

Jo jo...Lindbäck och Davidsson är de enda som tar poäng skrevs det inför. Den ende som kunde ta poäng i Piraterna var Dobrucki. De två förstnämnda var en besvikelse.

Rotsnubblarn började skrocka som vanligt och med fyra heat kvar sa han att nu tar vi resten av heaten med fem ett så är bonusen vår. Alla såg vi ju att det var teoretiskt möjligt, men när vi summerade tävlingen och det nästan hade hänt blir man ju lite konfundersam över karln. Nicki fick punka från ledning med Swidde efter sig. I efterhand så var punkan det som avgjorde bonuskampen. Men hade inte punkan kommit hade nog inte de två sista heaten gått så bra heller för den delen.

Lejonen ligger kvar på sin sjätteplats och får kämpa vidare om slutspelsplatsen i den jämna tabellen.

Efter alla förlusterna på sista tiden så var nog en sådan här seger vad som behövdes för alla inblandade. För egen del var det betydligt lättare att styra karetan hemåt och för att inte tala om eftersnackandet.

Lev väl - höres framöver.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad har du på dig på bilden?`
Gissar Hugo Boss-tröja. Byxor från Armani och skor från Ecco?

Anonym sa...

Nä nä MP är stylad by GEKÅS.


#50