31 juli 2009

Nu närmar sig ishallskylan.

Efter fullständig bloggtorka här ett tag blev jag lite sugen att plita ner lite bokstäver igen. Satt nämligen och slösurfade lite nu på förmiddagen. Allt tyder mer och mer på att Strömbergs konkurrens i målet blir Alexander Lindberg. Alvesta har gjort klart med ny målis nu i Troy Devenport och i SMP uttalar sig tränare Eskil Norström så här - "det var när Alexander Lindberg lämnade för Gislaved som klubben började söka ny målvakt". Man får tolka det som att han inte spelar mer i Ask i alla fall.

Några till som skall testa om benen bär på annan is är våra backar Åkesson, Pettersson och Backhoffa. De skall spela med vår farmarklubb Växjö i Karl-Oskar cup nästkommande helg. Även det gick att läsa på SMP där Evertsson uttalat sig. De hade fått en långtidsskada på Jeremias så en back skall lånas in. Verkar som om detta årets hockeypremiär för min del blir i Växjö. Tre av våra kommande motståndare är förövrigt med i cupen. Khk, Taif och Mörrum.

*

Alberto Contador vann touren till sist. Sista veckan blev som man trodde bra mycke bättre än de två första med attackåkning i varje backe i alperna. Klimaxet var Mount Ventoux där Andy Schleck attackerade hela tiden med fantastisk cykelåkning i motvinden. Bara det att den massiva publikmassan satte stopp för de sista attackerna. Åkarna såg helt enkelt inte vägen framför sig.

Lev väl!

Inga kommentarer: