21 juli 2009

Kling och Ruud föreställning.

Semester och speedway är ju alltid trevligt så föga överraskande hamnade man på vallen igen. Lejonen tog emot Rospiggarna och vann med 54-42 och fick även bonuspoängen denna gång. Matchen tycker jag tog slut redan efter andra heatet då Lejonen tog ledningen med 7-5. Efter det byggdes den på allteftersom och bortalaget toppade förgäves. Men så i första nomineringsheatet dånar motståndarna i en femetta och kampen om bonusen levde. Inför sista så om de gjort om bedriften hade matchen slutat med omkörning om bonusen men Adams och Ruud ville annat och kontrade in en femetta de med åt sitt Lejonen. Spänningen kom tillbaka en stund där må jag erkänna.

Roligast ikväll var att David klappar dit "monster" mannen Greg Hancock tre gånger och slutar på fin fina tolv poäng. Ett annat stort glädjeämne var att Klingan kör in hela tolv poäng han med och tillsammans på reserven med Dennis vinner de den kampen med 14-6. Kan våra reserver köra så är mycke vunnet.

Holder gjorde ikväll sin fjärde tävling på tre dagar i tre länder. Jo han verkade lite yr efter alla varv och stannade på för han beskedliga sju poäng. Watt såg sliten ut med efter magsjukan han hade i helgen. Fyra pinnar blev det för hans del. Sen Swidde får inte till det längre tycker jag. Är det någon som har en spaning om varför? Han är inte sig lik i alla fall.

Jag och Greg. Man får tacka Disfigured för fotot.

Efteråt blev det lite depåhäng och den alltid lika trevliga Greg Hancock tog sig lite tid. Han var poängbäst i Rospiggarna med tolv poäng och inte nog med det så satte han nytt banrekord runt ovalen på Axelent arena. Rekordet är numera 64,2 sekunder. En stor fördel med speedwaysporten är att man kommer nära stjärnorna som för det mesta tar sig lite tid åt wannabes som bloggen i fråga.

En dag med gräsklippning, promenad, tvättning, hel touretapp och elitspeedway är till ända nu vid det här laget och man får väl kalla det en bra dag om jag får säga det själv.

God natt readers!

Inga kommentarer: