05 juli 2009

Bra gjort Watt.

Watt GP kvalar i Motala.

Blev en tur till Motala under gårdagen. En av semifinalerna i GP kvalet kördes där. Lejonen Watt och Swidde fanns utöver svenskarna Lindbäck, Zetterström och Davidsson med i startuppställningen. Riktigt fin speedway blev det i det kvalmiga vädret. Jo det höll uppe under tävlingen, men vi åkte i regn både dit och hem. Även åskan var runt knuten så att säga.

Swidde floppade totalt men Watt tog sig fint vidare till finalen i Coventry trots två nollor. Men det konstiga hände bland svenskarna. Davidsson var redan klar innan sitt sista heat och i det slog han av precis innan mållinjen och lät Zorro swischa förbi likt som en (eller på sin) Tornado. Det gjorde att Lindbäck i sin tur missade finalen som ordinarie. Nu kom han med som reserv bara. Tilläggas kan att Davidsson och Lindbäck är "lagkamrater" i Piraterna. Hur blir moralen där nu? Spridda burop och visslingar noterades bland hemmapubliken. Även kommande lag VM skall de kampera ihop. Jag tycker det var ytterst märkligt gjort i alla fall.

Bjerre vann kvalet före Walasek och Davidsson. Från den andra semin i Daugavpils tog sig Lindgren vidare och vårat Lejon Holder.

Sen utöver speedwayunderhållningen pinkades det inte på björken på Dunteberget denna gång men godisbutiken nere i Motala centrum gick inte att undgå.

*

Nicki
Swidde
Ruud
Holder
Watt
Andersson
Kling

Det är laget som tar sig till Kumla för att försöka besegra Indianerna. Man har tio poäng att gå på för bonuspoängen. Watt får mer och mer förtroende av Fröjden. Nu får han bära ankaret på plats fem. Men gör Nicki och Holder på sin svåra fyra sitt, och om inte reserverna klappar ihop helt så skall det inte vara helt omöjligt denna gång att plocka med sig lite poäng hem. Minst en i alla fall skall det bli.

Indianlaget man möter är Walasek, Ferjan, Protasiewicz, Monberg, Polackholta, Gustafsson, Madsen och Rohlén. Förövrigt precis samma lag som de hade här nere.

Ugh!!

Inga kommentarer: