08 juli 2009

Äntligen bortavinst - ännu ett speedway inlägg.

Med den lite labila vädersituationen för tillfället så blev resan till Kumla eller snarare Hallsberg av i sista stund på förmiddagen då samtliga medresenärer dessutom pysslade med lite av varje för stunden. Men att vi kom iväg de 53 milen ångrar inte jag i alla fall. En kanonspeedwaykväll som en sådan skall vara helt enkelt. Gott ressällskap, första bortasegern för årtet, en lagom ljum sommarkväll att sitta och njuta på en vall och med Lejonseger som slutresultat. Vad mer kan man begära.

Fönen laddad och klar.....

......och ett par minuter senare. Men för helv...!


Watt med pånyttfött självförtroende värmer upp motorn inför matchen. Jedrzejak som var tillbaka i truppen tar däremot igen sig en smula.

Det var en bra speedwaymatch vi bjöds på alla 3030 på plats. Jämn hela tiden med omkörningar lite nu och då. Även en vurpa av grövre kalibern fick vi se. Protasiewicz klättrade som alla andra verkar göra nuförtiden på Nickis bakhjul. Det slutade inte bättre än att båda dundrade in mycke hårt i luftstaketet. Nicki klarade sig bäst och verkade inte hämmas ett dugg men Protasiewicz fick avbryta matchen med en lårkaka.

I och med det fick Indianerna köra lite mer med sina reserver och det kan ju ha haft en viss betydelse för slutresultatet men Lejonen var tillbaka kändes det som. Watt hur stabil som helst så även Nicki. Reserverna med Kling i spetsen var även de stabila poängplockare denna kväll. Men det helt avgörande kom i femtonde när Holder för heatet och Ruuden kämpar på sistaplatsen. Men han gör det så bra att han i samma kurva rider om båda Indianerna och fixar på så sätt en ointaglig ledning. Matchen slutar 50-46 till våra Lejon och även bonuspoängen följer med oss hem.

Segerlaget. Klingan, Dennis, Watt, Holder, Ruud, Jedrzejak, Nicki, Fröjden och en föredetting numera Indianen Leon D Madsen.

Denne lilla Madsen kaxade sig och smög bakom i förväg och kastade vatten på hela Lejonlaget men det skulle han bittert ångra då Watt efteråt fick tag i han och med en hand la ner dansken och samtliga Lejon fick sista ordet så att säga. Han blev mera blöt än segrarna blev.

Det var förövrigt en mycke fin och välskött anläggning på Sannahed som Indianerna förfogar över.

Ha det bra!

Inga kommentarer: