26 juli 2009

Speedway SM.

Åkern i Målilla

Blev en tur till Målilla igår för speedway SM. En bra dag blev det. Middag på värdshuset i Målilla och riktigt bra speedway i kanonväder.

Tipsen inför låg på Jonsson och Lindgren. De tipsen höll hela vägen i mål med Anderas Jonsson som segrare av de två. På tredjeplatsen hamnade det forna lejonet Tomas H Jonasson som även blev juniormästare dagen innan. En bra helg för han.

Ruud smög med bra hela racet och hamnade till sist på sjundeplats. Han valde gul bana i semin där endast en gick vidare till finalen och slutade sist. Han hade att välja på den och den vita banan. Den vita banan hade gått ganska bra hela kvällen så valet var lite märkligt men han var ute och sparkade innan valet så han visste nog vad han ville. Den som till sist hamnade på den vita banan i semin var Lejonens senaste tillskott Mikael Max som kämpade in sig på andra plats i semin och slutade därmed femma totalt.

Bra speedway bjöds vi på överlag som skrivet och det kanske man skall tacka den hoppiga och tunga banan med en hel del fäste på. Det gick således att köra om både på innern och yttern. Kul. Men skall man klaga så låg det massor med material längs sargerna som aldrig plogades tillbaka vilket var märkligt då förare som hamnade där knappast kunde styra sig ut ur massorna. Kändes farligt.

By by.

Inga kommentarer: