02 augusti 2009

Vetlanda borta - Nicki tillbaks.

Det är match för Lejonen i Vetlanda på tisdagskvällen och glädjande nog är superdansken tillbaka igen i truppen. Nicki testade några rundor i polen idag och körde även matchen för sitt polska lag jag inte ens skall försöka att stava till. Tolv poäng körde han ihop så helt bränd är han inte än.

Nicki
Max
Ruud
Holder
Watt
Andersson
Kling

Mikael Max gör debut och hamnar på ordinarie plats i laget som Fröjd valt att ta ut. Snittet på detta laget hamnar på 38,57. Jag tycker att guldet börjar glimma en del för faktum är att Fröjd kunde byta ut Kling mot Swidde på reservplatsen. Snittet hade då blivit 41,46 på laget. Luktar lite "Ullereserv" framöver i ett slutspel om den platsen fixar sig.

Men vi som kommer häcka runt ovalen i Vetlanda fattar att det blir inte lätt att ta med sig poäng hem. Mötet i Gislaved lagen emellan slutade oavgjort så vill man ha bonuspoängen krävs det mer eller minder seger också. Okej...lika igen och skiljeheat. Laget Vetlanda mönstrar är Richardson, Ljung, Hampel, Jonasson, Crump, Hougaard, Aspegren och Mellgren. Så ni fattar att det blir inte en dans på rosor direkt att vinna. Kämpaglöd värre krävs.

Säsongerna för speedwayen och hockeyn är snart hand i hand. Lär bli en del framöver så håll utkik.

By for now!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet man hur det kommer se ut med istider i vinter. Jag tänker närmast på WHC och GSK A+juniorer. Kommer det överens om tiderna?
//Troja

# 72 Mårten sa...

Har inte en aning Troja.

Störst går först kanske - som i trafiken.