23 augusti 2009

Speedwaytisdag till veckan.

Lejonen har hemmamatch i veckan som kommer mot Västervik. Och lite poäng i den matchen hade varit fint att lägga till samlingen för att nå slutspelsplatsen som inte riktigt är klar än. Vädret verkar bli bra så en fin speedwaykväll med massor av toppförare blir det till att njuta av. Fröjd tror på dessa Lejon denna gång.

Holder
Ruud
Swidde
Nicki
Max
Watt
Andersson
Göthberg

Watt nollade sist hemma mot Dackarna och Swidde körde på reserven i samma match och plockade hem hela tolv poäng. Det gör nu att Watt har lägst löpande snitt och hamnar där nere på reserven denna gång. Sak samma vem det blir av Max, Swidde eller Watt. Lejonen kan nu i alla fall mönstra en riktigt bra reserv tillsammans med Dennis. Det avgör matcher i slutändan.

Västervik kommer med Bjarne, Laguta, Harris, Iversen, Gollob, Rosén, Gapinski och Aspgren. Detta är ett mycke bra lag Lejonen möter som man sett i sommar vända hopplösa underläge i matcher till segrar. Och förlustraden i tabellen de ligger tvåa i är bara tre stycken. Hoppas den siffran kan utökas på tisdag. Tror nog det skall greja sig trots allt för Lejonen hemma har en svit som är hopplös att läsa för bortalagen som skall till arenan i fråga.

Upp med tejpen - om den funkar...?!?!?

Synes på vallen.

Inga kommentarer: