09 augusti 2009

Lejonlaget till enkronan.

På tisdag arrangerar Lejonen enkronasmatch och alla beordras vara på plats för att stödja klubben med med sin blotta närvaro. Lejonen mönstrar starkaste lag och lär gasa av bara tusan.

Holder
Ruud
Watt
Nicki
Max
Swidde
Andersson
Göhtberg

Den observante ser att laguttagningen inte liknar någon tidigare uttagning. Swidde reserv, superheatledaren på en märklig plats fyra och som i fornstora dagar Max på en normal femte heatledarplats i sin hemmadebut. Fröjd har lagt upp en taktik som lär hålla - tror vi va - mot ett Dackelag modell starkt men naggat i kanten efter en racka förluster. De kommer med Bjerre, Buczkowski, Jonsson, Karlsson, Andersen, Lindgren (Ludvig), Klindt och Gudmundsson.

Mötet i Målilla blev avbrutet av regnet efter tolfte heatet då ställningen var 39-33 till Dackarna. Efter ett snack med Rotsnubblarn ikväll så kom vi fram till att bonuspoängen måste nog delas ut efter tolv körda på tisdag med.

Alla till ovalen! Ni kommer åka därifrån segerrusiga. Det är vad jag tror.

FORZA LEJONEN!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kanske därför Nicki kör på fyran, för att få så många poäng som möjligt i början av matchen. Watt och Nicki får väl köra det mesta innan paus.
MrBrynäs