05 augusti 2009

Jo....Nicki är tillbaka.

Blev som skrivet en tur till Vetlanda motorstadion igår för matchen mellan Elit Vetlanda och Lejonen som slutade med en knapp vinst för Vetlanda med 50-46 inför 5352 personer.

Lejonen började matchen aningen klent och låg under efter heat fyra med åtta poäng men hur fint som helst vände man tillbaka matchen i de nästkommande heaten med två femettor i rad och ställningen var nu lika. Matchen håller sig efter det betydligt jämnare hela resan mot mål och är med det spännande hela tiden till glädje för oss runt ovalen. Inför nomineringarna så är det fyra poängs skillnad men Lejonen kan inte mycke göra utan det slutar med den marginalen till sist.

Nicki Pedersen kör ihop 14 p och vad jag tycker så kändes det som om han var tillbaka igen som man var van att se han förra säsongen. Fina starter, härligt driv och tuffa omkörningar. Bådar gott det. Alla gör väl i princip vad de skall i laget. Men det vi faller på är väl Ruuds två raka nollor i sina första heat och att Watt inte lyckas plocka hem en enda trea under kvällen. 6 p på fem heat är lite klent. Ruud i sin tur kör upp sig efter sin start och tar tre raka tvåor.

Förlust blev det men hur det än var så var det en riktigt go kväll att sitta ute i och kolla på speedway. Kan vara värt att tillägga det i detta inlägget till sist.

*

GSK värvar Mikko Smura. Givetvis har man absolut ingen koll på denne killen men enligt hans statistik så snittar han i princip en poäng per match var han än varit. Det är bra och det är väl ungefär de kraven man skall ha på han som invärvad center till GSK. Nu väntar man ju inte mindre till den sextonde precis.

Ha det bra.

Inga kommentarer: