16 augusti 2009

Första matchen avklarad.

Det blev spö mot Tranåsgänget med 3-7 och det var helt rättvist dessutom.

GSK målen gjordes av Mattias Pettersson, Salmela och Ahlqvist.

GSK är helt borta i inledningen av matchen och drar i och med det på sig en räcka utvisningar men klarar av dessa i inledningen med bravur men målen för Tranås kommer retroaktivt i jämn takt till 0-3. Då när deras trea kommer är vi inne i andraperioden och först i den kan Mattias Pettersson klappa in en reducerings puck fint från distans. Tycker sedan att vi håller Taif stången men sen kommer målen tätt i baken en stund och när andrapreioden är slut står det 1-6 på tavlan. I tredje sedan får Salmela och Ahlqvist in sina och benen på spelarna ser ut att vara som cement.

Bystedt och Pettersson bäst. Och Ahlqist är ett ämne. Skall bli kul att följa. Strömberg i kassen hade inte mycke hjälp många gånger men sen räddade han en massa skall tilläggas och är trots sju insläppta godkänd.

Man man skall betänka att en del spelare stod över den tidiga torsdagsträningen och har i och med det endast ett ispass i benen innan denna match. Så detta var en lite väl tidig match men inte ogjord för inte. Att få upp tempot och flåset i allt är viktigt inför träningar och matcher framöver.

FORZA GSK!!

Nu fortsätter mitt maraton - Bada Bing nästa?!?!?

Ha det bra.

Inga kommentarer: