12 augusti 2009

Enkronan blev miljon.

Det blev fina slantar till Lejonen igår. 9891 hade sökt sig till ovalen och multiplicerar man det med 121 kronor som snittet var bland de sponsrande företagen och personerna så ser man ju själv vad det blir av det. Med publiktappet de tidigare omgångarna så var detta mer än välbehövligt. Nu tror även jag att det inte var riktigt så många runt banan exakt men otroligt mycke folk var det hur som helst. En sak dock som talar för att det var så många är att det brukar säljas 50/50 lotter till varannan i snitt ungefär. Det gjorde det denna gång med då potten var hela 52460 kronor.

Matchen vi fick se slutade 53-43 till Lejonen som därmed ser mer eller mindre slutspelsklara ut nu. Även bonuspoängen blev hemmalagets till sist. Den delades ut efter sexton körda heat och inte vid tolfte som alla trodde.

I matchens början så kör Dennis på Swidde som vurpar och i heatet efter det så faller Watt så illa att det inte blir mycke mera åka av för hans del mer i matchen. Men han spottades i depån efteråt lite lätt haltandes så det är nog ingen större fara. Sedan är matchen mer eller mindre Lejonens efter det när vi får ha förarna kvar på banan. Ett par riktigt fina heat bjuds vi på och klassisk Swiddespeedway i synnerhet. Då är showen total för stunden.

Förutom Watts nolla då så sprids poängen i Lejonlaget jämnt bland förarna och alla gör vad de skall och man kan begära av dem. Annat var det i dackelaget. Bjerre gasar hem hela 17 p och glänser värre än en vägverksgubbe hela kvällen men sedan kan man begära mer av Karlsson, Jonsson och Andersen.

Chris Holder tog sig tid för en bild till bloggen.

Efteråt blev det som vanligt lite strosande i depån medans trafikstockningen på parkeringen släppte lite. Och alltid träffar man någon att byta några ord med.

So long!

Inga kommentarer: