04 maj 2008

Fint med lite ledigt.....även härifrån.

Som rubriken säger så har det varit gött med lite ledigt och som ni märker även härifrån. Tiden off har tillbringats med utflykt, shopping, bilreperation, NHL hockey, VM hockey, grillning och lite gångrundor bland annat.

Hamnade här på Tabergstoppen. (jävligt fina räkmackor) Den som äger fastigheten och tomten är nog tät värre. Eller vet någon om man kan få betalt för att inhysa antenner. Skulle absolut inte vilja jobba här om man har nojja för strålning.

*

GSK har en ny back i uppställningen sedan jag skrev sist. Namne med mr Leksand. Nicklas Ericsson. Känns spännande med Allsvensk rutin, div 1 och 2. Bästa är att han producerat överalllt. Men man får se vad det är för en till sensommarn. Blir nog bra värre.

*

Hockey VM igång nu. Kollade Sveriges match igår. Helt normalt att göra sex mål mot Vitryssland. Men va fan! släppa in fem och att de var värda de målen var inte bra. Fyratrepucken kom dessutom på långskott!?! Blir prio låg ett tag med VM och även Sveriges matcher. Väntar tills andra rundan. NHL matcherna går först nu.

*

NHL ja. För lite Rangers har de sänt tills ikväll tycker jag. Efter tredje matchen står Jagr i omklädningsrummet tjurig som fan och snäser åt journalister på frågor och lovar seger i nästa match. Nästan som Messier. Karln går ut i nästa 3-0 segermatch och gör 2+1. Sånt vill man se. Men det fick vi inte.

Detroit i semi och väntar på sin motståndare. Dallas eller San Jose. 3-2 just nu. Philadelphia som missade slutspel i fjol är klara för semi mä. Första gången sedan 97 tror jag. Pittsburgh ligger bäst till för avancemang.

Riktigt rolig hockey och fina serier har det varit. Blyhockey och den som känner mig vet att jag mår då!!!

Klockan är lite över åtta just nu Forza Rangers!

2 kommentarer:

Anonym sa...

var ju inget 1 2 3 Hopp mål iaf.

# 72 Mårten sa...

Disfigured.

Salo kan tajma han!