07 maj 2008

Lejon och älgar.

En skock älgar samlades vid min tvburk igår för att beskåda Lejonen. Ett Lejonlag som förlorade mot Bajen med 54-42. Hade inte Ulamek flyttat sig i sista kurvan hela tiden och att Swiderski hade fixat till maskinerna lite bättre än de två stopp han fick så kunde det slutat lite annorlunda. Nu gick det inte så men resultatet putsades till rejält de tre sista heaten med seger i alla. Tur det för på ovalen hemma kan det vara bra att ha.

Lejonen på tv var rätt roligt ändå.

Man tippar ju som en nickedocka men att Lejonen skulle behöva toppa med dansken hade jag ju rätt i. 16 p körde han in till sist. Alla andra ungefär 2 p för lite för att mitt tips skulle slå bingo.

På tv tyckte experterna att Nicki skulle hjälpt laget mer. Kan jag ju hålla med om i en del situationer men kommer man ihåg Lejonhistorien så kan de fan inte åka parspeedway och har man läge på trean är det bara att gasa hem den. Nicki är så snabb att alla låter han försvinna och man kan ju begära att övriga laget kan stå för någon omkörning i alla fall.

*

En ny älg mä nu. Christopher Lindholm. Samma historia som bloggarn själv. Trogen stjärna som blivit älg mer och mer. Men en riktigt spännande värvning det här. Längtade man inte till rinken innan börjar man fasen göra det nu trots värmen. Rikligt med poäng i Skövde och en rightare till. Fem stycken redan nu i uppställningen så allternativ till powerplayuppställningar lär väl inte vara några problem nu.

Snackade gamla LIF årgångar med en überleksing av kvinnligt kön och till sist lät det så här. "han är ju född i Huddinge och väger 84 kg....snygg är han med" Karln är dömd men kanske lockar han någon extra till rinken i vinter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Christopher Lindholm klar för huddinge! :S

# 72 Mårten sa...

Man blev ju varse det du till sist!