25 maj 2008

Gasolineweek del 2.

Motorveckan fortsatte efter tisdagens speedway med ett besök i skogarna kring Ljungby för att bevittna Sydsvenska rallyt på fredagseftermiddagen och kvällen. Två sträckor hann vi med innan hemfärd i nattens mörker.

Blev det något rally då? Jo efter en lugn förstasträcka så begav vi oss till Biabacken och där blev det rally minsann och tänk er att jag hade mobilkameran igång denna gång. Först Jari Saarinen.



Jari Saarinen.



Och sen.

Och sen som sagt efter krocken kunde han ju fortsätta men tydligen inte hela vägen för bilen fjuffade ett stycke senare.

Hett värre!

Kanske skulle bygdens hjältar stannat kvar för det gick hett till lite senare också. En bromsskiva small i en sten och gick i bitar. Och även lite vatten på vägen hade inte varit fel om de spridit ut för det dammade friskt i det fina vädret.

En liten notis är även äventyret hur vi kom fram till Biabacken. En annan bloggare läste karta och vägarna blev bara mindre och mindre och mer och mer gräs i mitten. Svängarna var som att man såg röven på sig själv och till sist kom vi fram till bebyggelse.....MITT I EN TRÄDGÅRD!!

Vi kunde precis smita förbi med bilen på den välslagna gräsmattan mellan hus och anexbyggnad. Hade nu trädgårdsmöblerna stått ivägen hade jag bara totalvägrat att flytta dem.

Men fram kom vi och ett gott skratt fick vi!

Inga kommentarer: