16 maj 2008

Mycke hockey i värmen.

Åkerberg lägger av. Va fan! Grabben skulle vi ju se i Gislerinken i 10 år till ju. Alla onda aningar slog in i och med publiceringen på GSK-hockey.com.

Men man vet ju aldrig!

Kanske inlägget ändras framöver?!?! Skämt å sido. Vi är vana vid lite turer kring spelaräffarer off season. Mattis, Jens Gustavssons, Back Svensk, Christopher Lindholms är bara några de senaste säsongerna som lockat till lite opptimism för stunden. Mattis blev dock till evig opptimism.

*

Kollar NHL för fullt och nya drabbningar i helgen.

*

VM. Sågade Bengans boys innan ju. Skulle inte gjort det. Lunkan och Murray tillslöt efter Schweizmatchen och nu är vi i semi. Igen! Men vi är i semi utan att ha mött finnar, amerikanare, och kanadicker. Räckte att spöa Tjeckien för att nå dit. I och för sig två gånger och sista mötet i en spännande match värre. Men kan man ifrågasätta upplägget?

Hur som haver så gäller det semi senare ikväll mot Kanada. Vi lär ha allt emot oss. Publik, domare och ett skitbra Kanadalag. Kanske det som talar för oss trots allt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Att spela hockey i Westbo Hockey, är det att lägga av?

# 72 Mårten sa...

Enligt Elit Prospects så är statusen RETIRED på Rasse. Med stora bokstäver!

Och enligt mig ANONYM!! så är att spela i Westbo hockey som att lägga av med Rasses kaliber sett om han nu skulle hamna där.

Förresten! Kommer det att bli något? Eller hur går det med inbetalningarna till klubbkassan för att visa en stabilitet för Kruse?

Anonym sa...

Intressant att du tycker att spela i Westbo Hockey är som att lägga av. Om du en dag skulle få en tjej. Fast ful. Är det ingen flickvän då?

Anonym sa...

Då är det en hushållerska!!!!!
#50