10 maj 2008

GSKtröja & Ruudkeps.

Lojalt!

Kom en bild till min lur innan idag och den är definitivt värd att publicera här. Hallandsloppet på cykel gick av stapeln och en supporter är en supporter. Traditioner är traditioner. Loppet genomförs numera i GSK tröja efter att det gjordes förra säsongen med glada tillrop som följd.

Rundan genomfördes med gott resultat och det enda det klagades på från Bebbens håll var att det var varmt som in i hel....

#72 Mårten önskar en lyckad kväll och att inte träningsvärken blir alltför starkt påmind de närmaste dagarna.

*

Ruudkeps? Hamnade på vallen för att kolla in div 1 matchen mellan Gnistorna och Stjärnorna i det otroligt fina vädret. Roligaste speedwaymatchen på länge. Våra farmarlejon vann en länge jämn match med 51-45.

Man satt och förde schema givetvis och man somnade inte. På de fjorton första heaten var det någon form av ändring i tio av dem. Ändrad förare, t/t, S, F, U allt hände. Och att sen reserverna var vassast och körde hur många heat som helst kändes aningen konstigt. Välkommen till div 1 får man nog säga. Kul även att lite mer folk än jag och mina älgpolare hade hittat till Axelent Arena denna eftermiddag och att humöret på folk verkade hur bra som helst gjorde ju inget heller.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Förvisso en fin huvudbonad men på cykellopp skall hjälm bäras.

Lite kul matematik:
En andraplats och en tredjeplats är lika med en förstaplats.

# 72 Mårten sa...

Det borde han ju haft Rotsnubblarn. Nästan att rotsnubblare borde ha det på tävling med..=)

Speedwaymatematiken är inte att leka med alltså.