21 maj 2008

Gasolineweek del 1.

Har någon missat att det var speedway igår? I så fall vet ni det efter att ha ögnat igenom stycket som följer. Hamnade på motsatt sida vallen denna derbymatch mot Elit Vetlanda. Således i VIP tältet alltså. Man får tacka A.M.R AB för en bra kväll i gott sällskap med strålande sol, god mat, och banhyvling av Wirebrand boys!

Eller vad säger man om 56-40 till Lejonen! Fint gött!

Ligger fönen i attachéväskan tro?

Depårunda som vanligt men före matchen denna gång. Därav att Lejonkungen sitter lite väl ren och fin och laddar. Han kunde nästan ut och åka som han sitter för ligger man först för jämnan behöver man ju inte tvätta vare sig kläder eller sig själv.

Matchen då. 56-40 och Crump i planket. Lite mer hände dock. Ruud fick ersätta Holder och Wegrzyk kallades in på reserven. De grabbarna skötte sig gallant med sju respektive tolv poäng. Swidde åker fortfarande helt repektlöst utan hjärna. Övriga polacker fortsätter att ta ett jämt flöde poäng. Och dansken är nästan alltid först.

Vetlanda då? Fruktan för Lejonen blev besvarad direkt i sjätte heatet när de redan då fick toppa med Hampel. Den lyckades men därefter skadar Crump sig och det hjälper väl oss en smula men denna kväll tror jag ej det räckt för dem ändå. Taskiga reserver (6-15) och en Jonasson i vurpform sved för dem.

4041 pers igår och totalt redan har 10842 pers sett Lejonens hemmamatcher. Riktigt bra siffror det för vår bygd mätt. Men klart att med den körning riddarna bjuder på så skulle det nästan varit fler.

Mer gasoline i veckan blir det.

*

Skrev ju tidigare att man saknade hur våran GSK serie kommer att se ut till vintern. Det är tydligen klart nu. Man får tacka chefen för infon.

GSK
Skövde
Helsingborg
Pantern
Kristianstad
Karlskrona
Tingsryd
Kungälv
Olofström
Ulricehamn

Ulricehamn och Skövde kommer till våran nu och således slipper vi att åka till Västervik till att börja med. Tyvärr känns det ju för tillfället som vi placerar oss i en kvalserie. Nedåt! Ingen lätt serie. Får sikta på att ha UIK, HHC efter oss hela vintern. Tyvärr känns det så just nu i det läget truppen befinner sig i.

*

Stanley Cup final lagen klara med. Detroit-Pittsburgh och all heder år Bjurman som stått fast vid sitt tips.

Har sett de flesta matcher som sänts av slutspelet får jag erkänna och man är inte i final av en slump så rätt lag är det definitivt i finalen. Roliga lag att se dessutom. Skall bli spännande att följa finalserien med de två liknande lagen. Kan ju gå hur som helst men tror att det rinner över åt Detroit till sist.

Inga kommentarer: