14 januari 2007

Klass III..Nä storm.

Vi bestämde oss för att blåsa ner till Malmö till sist tror att klockan var 11.00 någonting. Rotsnubblarn ringde och jag slapp köra. Dealen var att vid plussgrader kör han, minus kör jag. (vinterdäck månne?) Men vilken resa det blev. Klass tre varning och förmaningar på radion att hålla sig inne skrämde inte ett par älgfans. Väl vid Långaryd så låg första trädet som blockerade vägen helt. När vi stannat och tagit ut sågen så faller nästa. Vi negativa i bilen sa "vi vänder och åker hem" då kom tecknet!?! Träd fan bakom oss faller mä. Är det ett tecken!?! Optimisten hugger upp träden och vi andra drar bort dem. Hjälp får vi med för andra bilar har sågar också.

Hylte blir nästa stopp. Där är bygdens hjältar på plats med blåljus och allt. Vi vågar inte vänta där så vi vänder och kör innom Hylte samhälle. Tur det för på hemvägen var det många träd där som fallit. Torup stopp. Åled upphugget. Men sedan tror jag att vi kom ner till Halmstad i alla fall. Till saken att det var det vi disskuterade innan vi åkte. Kommer vi till halmstad är det lugnt.

Så blev fallet. För på hemvägen såg vi att hade vi vänt så hade det behövts sågats på minst fem ställen. En man är synsk i bilen. Ni får gissa vem???

Gyllene M.et hanns mä och där offrade den goe mannen i sällskapet sig för laget. NÄSBLOD!!!! FAN vet hur det gick till??? Ryktet sa att Rotsnubblarn armbågstacklade han. Tror ej på han, men vem vet? Äntligen framme och den forne LIF hjälten "Burra" på plats i Pantern. Lite kort om han. Fin ass till det ennnnnda målet de gör i kväll. Syns att 40 åringen varit med ett tag. Men till sist när de skall jaga ikapp så kanske de andra litar lite för mycke på Burra. Alla puckar hamnar hos han trots att de står typ en meter ifrån. Var på GSK lätt kan freda sig. Men kul att se han var det.

Paus och som vanligt alltid lika trevliga Pantrar. Så skulle det vara på fler ställe. Inga sura miner här inte. Klart att när bilden togs var det ju en perre kvar. Men efter matchen togs det i hand och ett lycka till i fortsättningen.
En sak till här var att det tycktes lika dant här nere om Jonstorps sätt att visa kollegerna respekt. Idag var det ju klubbmästerskap. Jif-Hhc 3-3 slutade det. Klart att nu vann vi. Men det kunde ju blivit tre till Hhc och inga till oss. Katten vet om inte det var lite läggning i Jonstorp. Fortsättning följer......

Som vanligt. Blogaren inte med på bild. Alltid bakom ju. Ja tolka det som ni vill. (det där bakom ni vet) Tycker att vi stöttade laget bra trots endast fyra man och en banderoll. Laget visade tacksamhet i alla fall. 4-1 seger och ett jommlans tackande efteråt. Kul för oss.


Finbesök har de haft mä...
Så summa summarum. Hur katten skall vi toppa de två sista bortaresorna. Jo det var en i bilen som sa. "Tretti centimeter snö är väl ett allternativ när vi ska till Helsingborg nästa helg." En är synsk har ju skrivits förr. Ett busshaveri, och nu storm. Jo jo..

3 kommentarer:

Anonym sa...

Trevlig bild på Black Panters förre ordförande. Alltid angenämt att se er antingen i Gislerinken eller i Kirsebergs ishall. MEN FRAMÅT STOLTA IKP!!!

# 72 Mårten sa...

Kul att du ultrapanter hittat hit. Kan hälsa att vi kom hem utan problem och stopp vid halv nio tiden.
Nästa gång eller säsong så får vi träffas innan och äta en bit ihop. Vore nice det.

Anonym sa...

Kanon, det gör vi och med god kall bir till!