06 januari 2007

Ett i timmen.

Tänkte här visa er ett foto i timmen. Och skall man göra det så vad är inte bättre än en resa till Olofström. Så i dessa bilder får ni följa med hur det kan gå till ett halvt dygn i mitt lilla liv.


13.57 Nyduschad och nyss hemkommen från jobbet.


14.28 Mat. Lövbiff, ris, sallad och öl. Bror duktig! Inte sant?

15.50 Påstigning vid stationen.



16.30 Vi väntade in denne goe man i Bredaryd.


17.50 Stämmningen stiger i bussen. Många goa GSK.are


18.04 Pissepaus och vad upptäcks då. Buss haveri!! Det är klart att många mil har vi rullat på vägarna och detta är första gången vi blir strandsatta vid vägkanten. Ett hjullager som var så rött som bara smält metall kan vara. Och värmen gjorde i sin tur att vi fick en däckexplosion. Dock utan personskador. Tacka gud för det. Tre man var en meter från däcket. Bussen fick överges och en väntan på GSK.s spelarbuss tog en liten halvtimme. TACK SVEN CARLSSON BUSS MED CHAUFFÖR FÖR INSATSEN ATT HÄMTA OSS. Mer om detta står här.


19.48 Tufft läge. 2-0 men minst 39.25 kvar. Väl framme. Jag tror det var 15 min in i första perioden. Oik gjorde i alla fall 2-0 precis när jag gick genom vändkorset. Ingen bra entre det precis. Men vi sprang bort till vår plats och började heja för fullt och efter det så gjorde grabbarna en helt gokänd match mot topplaget.

20.32 Paus och välbehövliga förfriskningar



21.08 Slut. Spö 5-2 och lite fight på det.



22.07 Ersättningsbussen kommer från Helsingborg. En inte allt för lång väntan över. En liten timme blev det. Här skall tilläggas att vi skall tacka GSK för att de väntade en liten stund med deras buss om nu våran nya skulle vara en skitbuss den mä. Så var nu ej fallet. Bussen som kom var av bästa sort.


23.45 Besök på gyllene M.et
00.06 Alla har ej fått "mat" än. Haket stängt sedan sex minuter. Själv blev det en korv med mos på Q8. Fint det!



01.35 Ja. Ni ser det själva ju. Bingen käns bra vid det här laget. Men som ovan. 12 timmar kan bli 12 som man kommer ihåg mer än andra.

Inga kommentarer: