20 februari 2010

Sista matchen.

Sista matchen för säsongen står och knackar på dörren. Det blir en bortaresa ner till Kristianstad som får sätta punkt denna gång. Det som gäller i matchen är vilket av lagen som tar andraplatsen i serien. GSK får anses ha goda chanser att ta ännu en slutlig andraplats i fortsättningsserien då det räcker med en seger efter förlängning. Laget verkar vara intakt sånär på backen Jocke Larsson. Sprang på han i rinken i eftermiddag men erkänner att jag glömde att höra hur det var med han då det fanns annat att dryfta.

Rinken.... J20 tog spö mot Motala med 5-0 idag. Efteråt var det färdigspelat då det är för mycke snö på taket. GSK blir således utan morgonvärmning i morgon som brukligt. Skottning som gäller framöver.

Jag tror det kommer vara en rätt avslagen match som kommer att spelas. Lite likt den senaste mot Kungälv. Men för min egen del tog säsongen lite slut redan nere i Halmstad så det gör inget hur det ser ut. Hur som haver så dramatiken från sista mötet lagen emellan är svårt att matcha i alla fall. Det står helt säkert.

Vem hamnar i KS tillsammans med Mörrum? Halmstad har bästa läget att klara sig. Men lite poäng nere i Mörrum krävs för dem om Kungälv slår Khk i klorhallen. Jag tipar att Kungälv gör Mörrum sällskap.

Samla krafterna en sista gång GSK.

Inga kommentarer: