13 februari 2010

Halmstad på söndag - eller vad annars?

I och med att spelprogramet blev som det blev och att det var speedwayslutspel när GSK sist var i Halmstad denna säsong för match så har inte publicisten skådat GSK i Halmstad sedan 2002-02-15. Den gången mot molekyliserade Hammers. Då vann vi med 5-2 och Tobbe är enda nuvarande i GSK truppen som var med på isen den gången. Han nätade även i den matchen. Hoppas han gör det även i morgon.

Så det känns onekligen lite som att komma till en ny hall under morgondagen, trots man varit där på hockeykval och annat under näst intill varje säsong. Inte bara för att det även finns en ny entré utan också för att minnena är goda från AS tiden och dess bataljer som utspelades i hallen. Det kommer kännas likadant i morgon - man vill verkligen vinna - så är det!

Halmstad har fem raka nederlag och ett svårt resterande spelschema. Det känns som att denna match är deras chans att slippa KS. Så en stor varning till GSK. Gå inte in i matchen lika tafatt som i Mörrum för då är det rökt direkt. På hemmaplan är det som Halmstad kan sprattla och det skall vi se upp för.

GSK hoppas jag fortsätter med Lindberg i kassen. Hoppas förresten.... skall fortsätta med Lindberg i kassen och att man hjälper han denna gång med ett säkrare försvarsspel. Minimera misstagen avsevärt mot sist och maler på byte för byte. Tiden talar för oss i en sådan här match då Halmstad bara måste. Får de ett tidigt övertag blir det jobbigt. Mal på och håll stången så skall nog poängen som behövs för nytt kontrakt kunna hamna hos oss till sist.

Serien börjar se sitt slut och omgångarna börjar bli intressanta nu. Ett kul toppmöte sker i skåne och ett kul bottenmöte i blekinge. Hur skall det sluta?

Hur det slutar för GSK i morgon ser ni bäst på plats i Halmstad.

Kämpa på GSK för allt vad vi har nu bara!

Inga kommentarer: