15 februari 2010

Gårdagen - del 2.

Synen som möter oss numera när man kommer till gamla Sannarpshallen. Nu är det en ny majestätisk entré där de nya hallarna är uppradade efter varandra. Men väl inne i hockeyhallen är det fortfarande lika kallt och ett visst mått av sunkighet. Träffade vår man i Halmstad och alltid lika trevligt ordbyte utbyttes. Han sa att Halmstad hockey inte har rätt att ha någon kringförsäljning alla kiosk i alla fall. Måste ju säga att man lider lite med stammisarna och klubben i synnerhet då arenabolaget har satt ockerpriser på kall korv och ljummet kaffe. Stor skärpning där om folket skall trivas.

Det första man stötte på - "amatör hockey". Det är ju inte GSK-skölden längst ned på bilden i alla fall.

Blev inga mer bilder än de två här ovanför. Den bästa bilden togs tyvärr aldrig då när många av spelarna kom ut i underställ för att showa loss samtidigt som en lagom road vaktmästare spolade isen. Det var en syn det....

Rätt kul igår som skrivet. Alla som inte var på plats missade verkligen något. Ett tecken på stämningen jag tänkte på idag var att vi hade inte på bilradion en endaste minut på varken dit eller hemvägen. Det var liksom aldrig tyst en endaste sekund.

Synes vänner!

Inga kommentarer: