24 februari 2010

Bloggen konfonterar bloggarn.

Hur står det till?
Bara bra tack.
Vad tycker du om GSK säsongen?
Bättre än väntat. Målet var att ha två lag efter sig och det grejade laget galant. Vi slutade ju tvåa för fjärde året i rad i fortsättningsserien. Men det var som vanligt lite avslaget i början. Sen rensades störande element väck och vi fick in Mike Wirll i truppen. Då tog det sig först i fnösket, sen kom Lindberg in och då tog sig brasan rejält.
Med andra är du nöjd då?
Jo - efter att ha harvat i botten av alla ligor i serien i grundserien så i fortsättningsserien vinner Mike Wirll poängligan, målligan, procentuell utdelning per skott, plusminusligan. Jönsson vinner poängligan för juniorer före Jocke Larsson och även game winning goal tillsammans med Ahlqvist. Bystedt är tvåa i assistligan. Åkesson är tvåa i backarnas poängliga före både Altman och Skoogen. Lindberg kommer upp i 92,7 i räddningsprocent och är tvåa i målvaktsligan. Efter allt det jag sagt så är man som supporter mer än nöjd - klart att Bystedt vinner den inte så smickrande utvisningsligan i och för sig men det beror nog mest på att han spöa skiten ur en skåning som pillade på Lindberg.
Vem ser du som mest värdefull i laget att ni klarade kontraktet?
Alexander Lindberg säger jag. Mike Wirll i all ära. Men när Lindberg kom in igen mot slutet i grundserien och visade att han kunde vinna matcher åt oss. Efter det la sig stenen tillrätta i buken på mig. Sen solklart Wirll. Det han utfört för oss är fantastiskt. 2 p i snitt. Rätt bra va bloggen? Till och med du måste inse det.
Stenen la sig till rätta sa du, grubblar du över laget?
Jo - det är nog så när det går skit.
Vilka vann fortsättningsserien?
Karlskrona. Igår läckte det ut att de omsätter 12 mille! Fenomenalt genomuselt att missa allettan med den spelarbudgeten de lär förfoga över. Garanterar att den är minst tio gånger så stor som GSK:s. Då fattar du att det GSK gjort även denna säsong är grymt. Sen har de anställt Kempe nu som ny coach i tre år framöver. Även Khk-wannaben Fahlander sitter i en sportgrupp med nu. Pengarna sinar nog i Örebro nu så kanske dags att schappa till blekinge nu. Sen säger det väl allt att Kallingetobbe haft noll koll på att scouta spelare. Han har bara dammat in de som varit bra mot hans eget lag och betalat för det.
Oj oj... lite bitter på dem?
Nä. Inte det minsta. Bara skadeglad.
När det nu gått så bra för GSK, vilka spelare har lyft sig mest?
Boman, Ahlqvist, Högberg, Bom bom må jag säga spelade in sig fint i div 1 nu. Lindberg visste jag var grymt bra då jag såg han tidigt på försäsongen i Växjötröjan. Även Jönsson hade under grundserien ett bra plusminus så han visste vi var bra.
Vilka var en besvikelse då?
Ingen som var med till slutet i alla fall. Med så små medel gör alla vad man kan begära.
Du åker på många matcher, vilken resa var roligast?
Halmstad när kontraktet säkrades. Genomrolig rakt igenom. Men våra resor är för det mesta bra hur det än slutar i själva matchen.
Någon gång måste det väl ändå varit tråkigt?
Jo tack - Nybro hemma och 2-12 i baken är inte glamour direkt. Hemmamatch förvisso. Kommer inte på någon på rak arm just nu men matcher då man ser att laget inte går för fullt och mer eller mindre skiter i det retar mig mest.
Hur ser du på GSK i framtiden?
Laget gör ofta vad man kan begära. Problemet är nog runt laget då det är lite lite folk i föreningen överlag. Bara en sådan sak som sponsorerna. De behöver jobbas på värre med att ragga fler och att sköta de som finns i synnerhet. Utan pengar går det knappast att spela ens med det hjärtat vi spelat med även denna säsong och minst en spelare av klass kostar. Så är det bara. Ta en sådan sak som supporterspelaren bara. En utlovad t-shirt på paketlösningarna lär vi nog inte se röken av vi som betalade. Säsongen är ju slut nu och jag klarar mig definitivt utan den men det finns ju de som betalar ljusår mer än vad vi supportrar gjorde. De måste vi hålla oss vid god fot med.
Vad skall du göra nu när GSK inte spelar mer?
Dä dö! Men det lär bli tomt framöver alltså. Det lär du din dryga blogg upptäcka. GSK inläggen mer eller mindre försvinner. Det var ju så roligt när segrarna radades upp nu på sluttampen så saknaden lär bli stor. Men jag hittar nog alltid något att dra iväg på.
Jaha - skall tonen börja bli kort så kan vi lika gärna sluta nu. Tack i alla fall.
Varsego.

3 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Lite schizo eller ????

Anonym sa...

Det va nog därför han fick vara med & skotta 5000m² snö på jobb taket:)
Såg ganska tagen ut 16.15.
#50

Runesson sa...

Hur står det till egentligen?
Tröjorna kommer inom kort.