30 augusti 2007

Västgötekrossen fortsätter.



Slut....UIF-GSK 1-9 Fint värre!

Fin kväll igår. En tur till Ulricehamn blev det för träningsmatch mot nämnda by. Och vilken målfest det blev. Vinst med 9-1. Hur det gick till? Jo. Efter en seg förstahalva av matchen med mängder av försvarsmissar så kunde GSK efter 2-1 målet bara segla ifrån ett mer än lovligt segt och slutkört Ulricehamn. De var nästan sämre än Nittorp. Men men. GSK ser bättre ut och fasen vet om inte killarna i tredje och fjärdekedjan tagit ett rejält kliv i rätt riktning.

Erik spelade med Rasse och Olofsson. Hoffa Kölle och Hedlund i en. Rätt häftigt! kan vi mala lite med dessa och som nu att de producerar så blir vi jobbiga att möta i vinter. Innan om åren har vi bara gjort 4-5 mål i liknande matcher men nu 17-3. RESPEKT!!!

Jag tog mig upp till Gislaved för att sluta upp till polarna. Fick skjuts denna kväll. Tack Kaj. Vi blev en bil på fyra pers. Sedan droppade ett 10 tal GSK.are in utöver oss. Erkänner på stående att vi hjälpte inte laget med hejarop direkt bara lite applåder och dylikt. Ändå visar laget den respekt och tacksamhet som filmen visar oss. Det är jälkilgt roligt!!

Inga kommentarer: