10 augusti 2007

Publikfest runt ovalen.

Ett segrande Lejonlag. (57-39) En av åkarna blev lite extra hyllad och det var den på kortet vinkande Chris Holder. Övriga från vänster. Göthberg, Larsson, Bergqvist, om ett litet tag en dyblöt Ruud, Staszewski och Wegrzyk. saknas på bilden gör Jeleniewski.
Publikfest! 2710 st runt ovalen denna fina sommarkväll. Enda haken var väl att de vattnat rejält så att många blev rejält nerstängta av lerkoker. Men hur konstigt det låter så dammade det rejält med. Tog själv en segerdusch när man väl kom hem.

En liten spaning var att alla tjatade hur bra Holder var. 10 poäng för kvällen. Var på en annan var tvungen att påpeka att grabben kan ju inte vara så märkvärdig när han är sju sekunder från banrekordet. Andra (på bild) fyllde i att "exakt! två sekunder per varv", "tutis var ju snabbare" Men, men. Ingen annan var ju snabbare för kvällen så Holder kan ta mej tusan åka speedway.

*

Jobbat en vecka nu. Gick bra att komma igång. Och gött känns det för att jag fått mega mycke gjort dessutom.

*

Och så lite GSK som nästan alltid måste nämnas här i inläggen. Snart är man på plats. Såg att det blir lite tidigare ispremiär. Dock ej i våran egen kommun. Men lite konstigt eller vad tusan. Vi skall inte själva spela första matchen i Gislerinken i år. Det gör Frölunda J20-Ulricehamn. Så kan det gå.

Inga kommentarer: