26 augusti 2007

Ä

Älgar, Älgpasset, Ära....

Lite seriedax igen och vi har kommit till Ä. Hade nästan glömt av att fortsätta med detta men skall väl inte vara några problem att fullfölja de två sista bokstäverna. Älgpasset väljer jag på Ä.

Det var en rolig show på webbradion för en tid sedan. Palm och Fredrik stog för snacket vilket inte var något problem direkt. Kim höll i trådarna. Gäster i form av spelare och tränare och andra med stort intresse för GSK fanns med. Man kom nära klubben på något sätt och som sändningarna nu var mellan matcherna så var det ju uppdatering av rang vad som hände i och runt laget.

Skulle ju vara roligt om detta kunde komma igång igen. Inte varje vecka men en gång då och då vore ju hur kul som helst. Är grejerna i Gislaved så kostar det ju inga bensinpengar i alla fall.

Kom ihåg hur vi samlades runt min dator för att lyssna. Nästan som förr när det inte fanns tv i alla hushåll var det nu. Med den klass sändningarna höll var det värt var enda sekund!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hmph, alla de älgpass man va med på, men inte är man ihågkommen för det.
Jaja, sånt är livet här på den mörka sidan.

Anonym sa...

Gråt inga tårar Rune - snyt dig och kom igen.

Det hade varit kanon kul om det kunde bli lite radio igen. Vet inte vad det hänger på, det borde gå att fixa. Älgpasset och GSK-Radion hade riktigt hög klass.

//anders

# 72 Mårten sa...

Rune.

"Gäster i form av spelare och tränare och andra med stort intresse för GSK fanns med."

Du och en annan är väl inräknade där.

Anders.

Håller med. Var väl att Kim började läsa och att det blev strul med pengar till bortamatcherna. Men ett Älgpass då och då borde ju gå.

Höres och ses snart grabbar!!