20 augusti 2007

Undrens tid är inte förbi.

Satt och slösurfade lite och fick se en grej som bara inte kunde poppa upp i min vildaste fantasi ens. Ed Belfour till Leksand. VA FAN.....!! Här har man suttit och hatat denne målis över allt annat under de otroligt bra slutspelsmatcherna i NHL mellan Dallas och Colorado när Foppa var som bäst. Det fanns ett hatobjekt till. Richard Matvichuk. Uäärk!!

Har ju sneglat en del på Toronto med och Eddie kom ju sedemera dit också vilket man inte var så gla över precis. Men detta tar priset om allt faller på plats. Nu är ju inget klart än tror jag men som sagt ingen rök utan eld. Och gör han bara det här så är det bra. Kan ju locka en och annan extra till arenorna men ändå. VA FASEN.....

Lite annan sådan där information som man inte hålls ifrån. Då skall inte ni läsare här heller göra det. Jensenbuss i Smålandsstenar. Jo. I helgen stod den där allt enligt DEAA. Bevis så gott som något i denna fina bild. Är den inte vacker så säg. Alltid när man annars brukar se den så är det något stort på g. Stjärnorna kickar lite boll innan uppvärmningen, ofta vid sidan av denna buss. Snart dax. Malmö here we come!

*

Torsdagen kommer att bjuda alla som åker till ovalen på en rejäl kross av Team Bikab. Kolla bara in detta laget.

Staszewski
Johansson
Holder
Möller
Ruud
Göhtberg
Bergqvist
Öberg

Mmm... vinner Team bikab två heat så får de vara nöjda. Men man skall aldrig säga aldrig. Sprang på Lejonens lagledare på A-center vid ingången. De grindar som skulle öppnas gjorde inte det för honom. Var på jag bara inte kunde hålla mig. "har det blivit touch tejp" Bara inte det var ett tecken?!?!?

Inga kommentarer: