08 juni 2007

Svält blir hunger.

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade. Och ett par rader lär det bli nu då i stället. GSK, SM slutspelet, VM, NHL slutspelet är nu färdigspelat. Hockeysäsongen är således över. Mitt tips var inte helt fel angående Stanley-cup finalserien. Rätt nöjd med det. Tipset alltså. Har ju skrivit om det innan så läs länken bara. Kommenterar ej slutresultatet mer. Det som står där hände....typ.

Man kan hålla upp hungern på hockey hur länge som helst. Hockey tröttnar man aldrig på. Det fina i kråksången är att man får ta lite pauser då och då. GSK är intensivt. SM slutspelet bestämmer man sig för en serie. VM kollar man Sverige. NHL kollar man allt. Så nu när allt är slut så svälter man sig på total hockeytorka tills augusti. Då lär man vara hungrig igen. Bara ungefär 80-90 dagar kvar?!?!?!
Nationaldag och en utflykt fick det bli. Konstig arbetsvecka förresten. Med ledig onsdag. Fick aldrig kläm på dagarna i denna vecka. Men det är fredag nu vet jag. Gräne gruva besöktes. Ett dagbrott som 1899-1932 försåg tyskarna med skrotsten till granater. Kvarts blev porslin. "sjön" var två meter djup och väggarna en si så där 40 m höga. En riktigt häftig plats mitt i skogen utanför Överlida. Väl värd ett besök.
Vallen i går. FINT??? väder, mycke folk, överlägsen Lejonspeedway, utskopning av Örnarna från Mariestad 68-28. En fin fin sommarkväll i goda vänners lag.

Inga kommentarer: